ابتدا باید در مورد خال ها و انواع آن به اختصار بحث کنیم. این که خال چیست و آیا عوارضی دارد؟ در صورتی که درمان نشود چه مشکلی را برای متقاضی به همراه دارد؟
خال چیست؟
به تومورهای خوش خیم ملانوسیتی، خال گفته می شود که برای خال های ملانوسیتی تقسیم بندی های متنوعی وجود دارد اما به طور کلی می توان آن ها را به دو گروه عمده تقسیم نمود.
ابتدا خال های ملانوسیتی اکتسابی و سپس خال های ملانوسیت مادرزادی
این خال ها نیز خود به اقسامی تقسیم می شود که خال های ملانوسیتی اکتسابی شامل:
- خال جانکشنال
- خال مرکب
- خال داخل درمی
خال های ملانوسیتی مادرزادی نیز شامل:
- خال های کوچک
- خال های متوسط
- خال های بزرگ
علل ایجاد خال
عوامل زیادی در ایجاد خال نقش دارد اما ناشناخته و نامعلوم است که محققان بر این عقیده اند که می توان به علل ژنتیکی بودن آن اشاره نمود. یکی دیگر از عللی که در ایجاد خال نقش دارد، نورخورشید است که چنانچه این خال ها درمان نشود به سرطان پوست نیز ممکن است بینجامد. توصیه پزشک پوست بر این است که حتما قبل از این که بیشتر شود از گسترش آن جلوگیری به عمل آید.
یکی از روش های رهایی از این خال ها را می توان لیزر کردن به منظور پاکسازی پوست و جوانسازی پوست اشاره نمود که هیچ گونه عفونت و حساسیتی برای فرد به همراه ندارد و می توان از مزایای برداشتن خال با استفاده از لیزر به غیر تهاجمی و ایمن بودن آن اشاره کنیم که هیچ گونه محدودیت سنی ندارد و هر کس ابتدا با مشورت پزشک پوست می تواند از این روش بی خطر استفاده نماید.
نحوه ای بردلشتن خال با لیزر
در گذشته اغلب برای خلاص شدن از خال های گوشتی از جراحی و قیچی کردن استفاده می شد اما امروزه به جهت محو جای خراش و زخم قیچی از لیزر برای این مشکل استفاده می نمایند. یکی از مزایای از بین بردن خال های پوستی با لیزر در این است که نیازی به بخیه و پانسمان ندارد و متقاضی بعد از این پروسه می تواند به فعالیت و امور روزمره بپردازد.
09120573301 – 02144287319