میکرونیدلینگ برای لک صورت روشی موثر بوده و به سلامتی و حفظ شادابی پوست کمک شایانی خواهد کرد. از جمله مزایا و فواید این روش، میتوان به افزایش تولید کلاژن، بهبود بافت پوست و دوره نقاهت کوتاه اشاره نمود. دستگاه میکرونیدلینگ با ایجاد تروما برای لک صورت، سبب افزایش تولید کلاژن و الاستین شده که در نتیجه لکهای پوستی از بین رفته و سلامت پوست را بهبود میبخشد. معمولا تاثیرات میکرونیدلینگ برای لک صورت پس از 10 روز قابل مشاهده خواهد بود. در ادامه این مقاله از سایت دکتر آزیتا مولازاده با ما همراه باشید تا به طور کامل با این روش و تاثیرات زیبایی آن آشنا شوید.
میکرونیدلینگ برای لک صورت مفید است؟
در پاسخ به این پرسش پرتکرار که آیا میکرونیدلینگ به رفع لک صورت کمک می کند یا خیر، باید گفت که این روش تاثیر بینظیری بر لکهای صورت، حفظ شادابی پوست و سلامتی آن خواهد داشت. علاوه بر موارد گفته شده، میکرونیدلینگ که نوعی روش زیبایی صورت محسوب میشود، به رفع مشکلات پوستی، بهبود آکنه و جوش نیز کمک خواهد کرد.
فواید میکرونیدلینگ برای لک صورت
میکرونیدلینگ صورت روشی کمتهاجم برای شفافیت و زیبایی پوست صورت بوده که به طور کلی با یکنواخت کردن رنگ و بافت پوست، به کاهش لکهای پوستی کمک خواهد کرد و فواید بسیاری را برای رفع لک پوست صورت دارد. از جمله آنها، میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- بهبود بافت پوست
- کمک به افزایش تولید کلاژن در پوست صورت
- نیاز به دوره نقاهت بسیار کوتاه
- قابل اجرا روی نقاط مختلف صورت
میکرونیدلینگ چطور لک صورت را از بین میبرد؟
همان طور که پیش از این نیز گفته شد، میکرونیدلینگ روشی موثر جهت رفع لکهای پوستی بوده که با حداقل عوارض جانبی و در سریعترین زمان ممکن، مشکلات پوستی شما را رفع می کند. در طی این روش، روی پوست تروما ایجاد شده تا تولید الاستین و کلاژن افزایش یابد. کلاژن از جمله پروتئینهای ضروری برای پوست بوده که به حفظ جوانی و شادابی پوست نیز کمک خواهدکرد که میکرونیدلینگ با تحریک این فرآیند به زیبایی ظاهری پوست و برطرف نمودن لکهای پوستی ناشی از زخم و جوشها و از دست دادن کلاژن کمک شایانی خواهدکرد. بنابراین در صورتی که به دنبال روشی با کمترین عوارض جانبی و بهبود دهنده مشکلات پوستی شما در کوتاهترین زمان ممکن هستید، از میکرونیدلینگ غافل نشوید.
✍️بیشتر بدانید: میکرونیدلینگ ابرو؛ بهترین روش تقویت طبیعی ابرو
درمان میکرونیدلینگ برای کک و مک صورت
طبق نتایج به دست آمده، میکرونیدلینگ نتایج مثبت و قابل توجهی را بر کک و مک پوست خواهد داشت. به این طریق که میکرونیدلینگ فرآیندهای طبیعی پوست را تحریک کرده و با افزایش تولید کلاژن و الاستین، انعطاف پذیری و ضخامت بیشتری را به پوست خواهدداد. شایان به ذکر است که میکرونیدلینگ روشی کم خطر نسبت به سایر روشهای جراحی برای درمان کک و مک است و در صورت رعایت اصولی مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ صورت تاثیر چشمنوازی بر پوست و زیبایی صورت شما خواهد داشت.
تاثیرات میکرونیدلینگ بعد از چند روز معلوم میشود؟
به طور کلی فرآیند کلاژن سازی پس از میکرونیدلینگ آغاز خواهدشد، اما حدود 10 روز پس از درمان، شاهد تغییرات محسوس میشوید. قطعا دستورالعملهای ذکر شده، نقش تعیین کنندهای را در نتیجه و طول درمان کامل خواهد داشت.
الزامات مراقبتی درمان میکرونیدلینگ برای لک صورت
- عدم قرارگیری در معرض نور خورشید، حداقل 24 ساعت پس از درمان
- استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF حداقل 30 هنگام خروج از منزل
- ممنوعیت استفاده از وسایل آرایشی و محصولات مراقبتی تا 24 ساعت پس از درمان
- خودداری از دوس آب گرم، اتاق بخار و سونا، حداقل 24 ساعت بعد از میکرونیدلینگ
- اجتناب از ورزشهای شدید و تعریق زیاد تا 24 ساعت پس از درمان
- خودداری از لمس یا خاراندن ناحیه تحت درمان جهت جلوگیری از عفونت
- عدم مصرف داروهای لایه بردار شیمیایی پس از میکرونیدلینگ
- در جریان گذاشتن پزشک معالج خود در رابطه با بیماریهای پوستی یا مصرف داروهای خاص
در نهایت اما..
در این مطلب به شرح میکرونیدلینگ برای لک صورت، فواید و مزایای آن پرداختیم تا در صورتی که از لک صورت رنج میبرید، با آسودگی خاطر این روش را به کار گرفته و به بهبود هر چه سریعتر پوست خود کمک نمایید. قطعا رعایت برخی نکات از قبیل عدم قرارگیری در معرض نور خورشید، عدم استفاده از لوازم آرایشی و مراقبتی پوست، استفاده از ضد آفتاب و … به شما در کسب نتیجه بهتر از این روش کمک خواهد کرد.
*~ سوالات متداول میکرونیدلینگ برای لک صورت ~*
وجود آکنه در پوست، حساسیت پوستی، عارضه پوستی فعال در محل تحت درمان، قرارگیری در معرض آفتاب و عدم رعایت بهداشت، از جمله علل لک صورت بعد از میکرونیدلینگ است.
زخمهای ریز ناشی از میکرونیدلینگ یا قرمزی ایجادشده، معمولا تا 3 روز پس از درمان از بین خواهدرفت.
تعیین هزینه میکرونیدلینگ به عوامل مختلفی از قبیل اندازه ناحیه درمانی، تعداد جلسات درمان، تجربه پزشک و هزینههاس مرتبط به کلینیک بستگی دارد.