ابرو یکی از بخشهای اصلی و برجسته صورت و یکی از المانهای تاثیرگذار بر کلیت چهره است. گاهی بر اثر بیماریهای خاص یا بالا رفتن سن ممکن است ابروها دچار ریزش شوند. گاهی نیز افراد از حالت ابرویی که دارند راضی نیستند و تمایل دارند ابروهایی یکدست و زیبا داشته باشند. به کمک میکرونیدلینگ ابرو میتوان دوباره حس جدیدی به چهرهها بخشید و در واقع تاثیر سن بر کمتر شدن زیبایی چهره را نادیده گرفت.
میکرونیدلینگ ابرو چطور انجام می شود؟
میکرونیدلینگ در قسمت ابرو روشی است که به صورت یک آرایش دائمی محسوب میشود و ماندگاری بالایی دارد. در میکرونیدلینگ به کمک سوزنهایی خراش یا حفرههای بسیار ریزی روی پوست در ناحیه ابرو ایجاد میشود. به این طریق، موادی که شامل الاستین و کلاژن است، از طریق این حفرهها به پوست تزریق شده و باعث تحریک و تقویت ابروها میشود. این مواد به رشد ابرو کمک میکند و مانع از ریزش بیش از حد آن خواهد شد. با انجام میکرونیدلینگ بافت ابرو دچار اتفاقهای زیر خواهد شد.
- بهبود خون رسانی
- ترمیم ابرو
- رویش مجدد ابروها
- جلوگیری از ریزش و افزایش رشد ابرو
میکرونیدلینگ ابرو مناسب چه کسانی است؟
در واقع میکرونیدلینگ بیشتر برای افرادی که دچار ریزش ابرو هستند یا ابروهای کم پشتی دارند، مناسب است. این افراد به کمک میکرونیدلینگ میتوانند دوباره به رشد ابروها کمک کنند و ریزش آن را متوقف کنند.
مزایا میکرونیدلینگ ابرو نسب به روش های دیگر
میکرونیدلینگ فرایندی است که مزایای ویژهای داشته و تاثیر آن روی ابروها کاملا قابل رویت است. از مزایای این روش نسبت به سایر روشها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- میکرونیدلینگ، ابروها را تحریک کرده و باعث رشد آنها میشود.
- میکرونیدلینگ به صورت طبیعی به ترمیم ابروها میپردازد. در حالیکه، در روشهای دیگر مانند میکروبلیدینگ رنگدانه تزریق میشود تا ابرو شکل بگیرد.
- بعد از میکرونیدلینگ سریعا میتوانید به کار روزانه بپردازید و نیاز به استراحت نخواهید داشت. درحالیکه، در روشهای تهاجمی ترمیم ابرو مانند لیفت ابرو، شما احتیاج به استراحت دارید تا اثرات بعد از جراحی فروکش کند.
- میکرونیدلینگ این قابلیت را دارد که چین و چروک اطراف ابرو را بدون خونریزی و درد برطرف کند. درحالیکه، در روشی چون لیفت ابرو یا ابرو پلاستی که یک روش تهاجمی است، فرد ممکن است درد زیادی تحمل کند.
- در روش میکرونیدلینگ جای اسکار و زخم باقی نمیماند. اما، در روشهایی تهاجمی زیباسازی ابرو، تا چند ماه بعد از جراحی، جای زخم قابل مشاهده است.
محدودیت ها و عوامل خطر میکرونیدلینگ ابرو
اولین نکتهای که در رابطه با میکرونیدلینگ ابرو باید به آن اشاره کرد، انتخاب پزشک کاربلد و حرفهای است. خانم دکتر آزیتا مولازاده، پزشک پوست، مو، زیبایی و لیزر هستند که در عین انجام میکرونیدلینگ قسمت ابرو، خدماتی چون مزوتراپی، هایفوتراپی و نانوفت را نیز برعهده دارند. پزشک کاربلد همچون ایشان با تبحر کافی محدودیتها و خطرات میکرونیدلینگ را به حداقل میرسانند. اما، به صورت کلی، خطرات میکرونیدلینگ به شرح زیر است.
- میکرونیدلینگ برای ابرو نباید در قسمتهای ملتهب پوست انجام شود. بهتر است صبر کنید تا التهاب پوست در قسمت ابرو بهبود پیدا کند، بعد اقدام کنید.
- بعد از انجام میکرونیدلینگ قسمت ابرو تا 48 ساعت نباید از مواد شوینده استفاده کنید. چرا که ممکن است پوست در این ناحیه دچار عفونت شود.
- افرادی که دارای کلوئید پوستی، حساسیت، عفونت هستند نباید از میکرونیدلینگ استفاده کنند.
- افرادی که مبتلا به دیابت و هموفیلی هستند یا داروی ضد انعقاد خون مصرف میکنند نباید از میکرونیدلینگ برای زیباسازی ابروهایشان استفاده کنند.
مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ ابرو
آنچه بعد از این این جراحی یا انجام کارهای زیبایی مشابه ماندگاری کار را افزایش میدهد، مراقبتهای بعد از آن است. برای مراقبت بعد از میکرونیدلینگ ابرو به موارد زیر توجه کنید:
- بعد از انجام میکرونیدلینگ برای بازسازی و ترمیم ابروهایتان، بین 24 تا 48 ساعت بهتر است صورتتان را نشویید.
- بعد از میکرونیدلینگ بهتر است تا 48 ساعت از شویندههای صورت استفاده نکنید که بافت تحت درمان عفونت نکند.
- تا دو روز بعد از میکرونیدلینگ سعی کنید از آب سرد یا خیلی گرم استفاده نکنید. در عوض، از آب ولرم برای شستشو استفاده کنید.
- بعد از میکرونیدلینگ قسمت ابرو از کرم لایه بردار، ترمیم کننده، کرم ضد آفتاب و سایر محصولات آرایشی استفاده نکنید.
- بعد از انجام میکرونیدلینگ از مصرف غذاهای تند و نوشیدنیهای الکلی بپرهیزید.
*~ سوالات متداول درباره میکرونیدلینگ ابرو ~*
با رعایت نکات بهداشتی و پزشکی، معمولا میکرونیدلینگ عوارضی نخواهد داشت. تنها عوارض آن این است که ممکن است پوست دچار کمی سوزش، خارش و سرخی شود. در صورت رعایت نکات بهداشتی، دچار عفونت نخواهید شد.
هزینه میکرونیدلینگ با توجه به میزان دستمزد پزشک، تعداد جلسات مورد نیاز، میزان ریزش ابرو و کم پشتی آن متغیر است. به همین دلیل، بهتر است حضوری مراجعه کنید تا پزشک با توجه به شرایط شما، قیمت نهایی را به شما اعلام کنید.
افرادی که دچار بیماری دیابت و هموفیلی هستند، نباید از این روش برای ترمیم ابرو هایشان استفاده کنند. بانوان باردار و شیرده نیز بهتر است از این روش استفاده نکنند. افرادی که بیماریهای خونی و سرطان خون لوسمی دارند نیز نباید از میکرونیدلینگ استفاده کنند.
جوان سازی چهره با میکرونیدلینگ ابرو
زیبایی چیزی است که همه را به سمت خود میکشد. هرچه تغییراتی که در جهت زیبایی صورت انجام میدهید، طبیعیتر به نظر برسد بهتر است. میکرونیدلینگ ابرو یکی از همین روشها است که دوران نقاهت ندارد. تنها پس از انجام میکرونیدلینگ میتوانید به کارهای روزمره رسیدگی کنید. تنها نکتهای که باید به آن توجه کنید، این است بعد از میکرونیدلینگ، مراقبتهای لازم را انجام دهید تا پوستتان دچار التهاب و عفونت نشود.